Diari Més

Successos

Eviten 'in extremis' l'ocupació d'una casa de la Part Alta que estan a punt de vendre

La futura propietària ha anat al domicili per prendre mides quan s’ha trobat el pany a mig canviar, a més de sofàs, maletes i un carro de menjar a l’interior

A l'interior del domicili s'han trobat maletes amb roba, menjar i alguns mobles, com sofàs.

Eviten in extremis l'ocupació d'una casa de la Part Alta que estan a punt de vendreLucas Balbino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La futura propietària d’una casa de la Part Alt s’ha endut un ensurt aquest dimarts al matí, quan s’ha trobat que l’immoble que està a punt de comprar estava sent ocupat. Així ho ha explicat el portaveu de l’Associació de Veïns de la Catedral, Lucas Balbino, qui ha denunciat la situació a Diari Més. Els fets han succeït en una casa d'un carrer de la Part Alta -del qual els propietaris n'han volgut conservar l'anonimat-, la qual està en tràmit de venda.

La mare de la propietària actual de la casa, Concha Pereira, ha explicat que els fets han tingut lloc aquest dimarts al matí, quan la compradora ha anat a l’immoble amb un tècnic per tal que li fes el pressupost d’alguns arranjaments. La sorpresa ha estat que en arribar s’ha trobat la porta oberta amb el pany a mig canviar. A dins, diverses maletes amb roba, un carro amb menjar i dos sofàs. La casa estava a punt de ser ocupada.

Pereira creu que els ocupes han actuat entre el dilluns a la tarda i la matinada d’aquest dimarts. «Jo vinc cada dia a netejar i ventilar la casa, i la noia que l’està a punt de comprar va venir ahir dilluns a les tres de la tarda», afirma. Afegia que els ocupes «han actuat amb silenci i discreció», ja que els veïns de la zona «no han sentit cap soroll ni han vist cap moviment estrany».

Concha Pereira afirma que la casa està en venda des de fa un any i mig i que fins ara no havia passat res. Sospita que els ocupes han entrat gràcies a alguna còpia de les claus, ja que «la porta no està forçada ni hi ha cap vidre trencat». A més, afirma que la porta no es pot obrir amb facilitat, ja que té «molts elements de seguretat». La seva filla i actual propietària del domicili ja ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra, els quals investigaran els fets.

El pany estava a mig canviar.

Eviten in extremis l'ocupació d'una casa de la Part Alta que estan a punt de vendreLucas Balbino

A l'interior també hi havia dos sofàs.

Eviten in extremis l'ocupació d'una casa de la Part Alta que estan a punt de vendreLucas Balbino

tracking