Diari Més

Societat

Els futbolistes del Nàstic entreguen premis a l'Hospital Joan XXIII

Uche i Cordero han assistit a l'acte, que ha premiat els infants guanyadors del Concurs de dibuix del 50è aniversari de l'hospital

Els futbolistes del Nàstic entreguen premis a l'Hospital Joan XXIII

Els futbolistes del Nàstic entreguen premis a l'Hospital Joan XXIIICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ike Uche i Miguel Ángel Cordero han estat els encarregats, aquest dilluns, d’entregar els premis del Concurs de dibuix 50 aniversari de l’Hospital Joan XXIII. Després d’acabar l’entrenament matinal, els dos futbolistes s'han traslladat al centre hospitalari per acompanyar als autèntics protagonistes de la cita: Laura Salla (primera de gener), Samuel Oros (segon), Biel Giráldez (tercer), Noa Rodríguez (primera de febrer), Paula Lorenzo (segona) i Valentina (tercera) Taveras. Tots ells han estat els guanyadors dels premis que s'han entregat als volts de les dues del migdia.

Els dibuixos premiats s’exposen durant un mes al plafó de la planta de Pediatria del Joan XXIII. Al final del concurs, es triarà el millor dibuix d’entre tots els guanyadors i s’emmarcarà, a banda de quedar exposat a la sala de jocs de Pediatria.

El Nàstic, a banda d’entregar els premis, també ah estat protagonista a l’hora d’entregar entrades per a un partit i un lot del club al guanyador, a banda d’altres obsequis al segon i al tercerclassificat.

tracking