Diari Més

Infraestructures

El Sant Jordi inicia la preinscripció dels primers abonats demà dimarts

Viding preveu la contractació de seixanta persones i obrirà les instal·lacions a inicis de juliol

Aspecte que oferia ahir el futur complex esportiu de l'avinguda d'Andorra.

El Sant Jordi inicia la preinscripció dels primers abonats demà dimartsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Viding Sant Jordi iniciarà el període de preinscripció dels primers abonats demà, dimarts. El poliesportiu de l’avinguda d’Andorra preveu la contractació de seixanta persones per a cobrir, entre d’altres, els serveis d’administració, manteniment, neteja o monitoratge. L’apertura del centre esportiu, tercer que aquesta marca obrirà a l’Estat després dels de Madrid i Sevilla, tindrà lloc a inicis del mes de juliol. L’empresa ha informat Diari Més que la infraestructura «estarà dotada d’equipament de darrera generació i connectivitat, que permetrà una major personalització i seguiment de l’entrenament».

L’apertura de l’establiment de l’avinguda d’Andorra d’aqui a quatre mesos ha decidit a l’empresa a obrir la fase de preinscripcions aquest dimarts. Per apuntar-se, «és imprescindible fer una preinscripció prèvia al web www.vigding». Un cop feta, el futur usuari «rebrà un correu amb la cita per completar la inscripció en l’oficina de vendes, situada al costat del futur Centre Esportiu Viding Sant Jordi». L’empresa remarca que «les places són limitades» i que «les tarifes que haurà de pagar el soci encara no s’han definit, però seran assequibles per a tothom».

Per altra banda, l’empresa ha comentat que les persones interessades a treballar en la nova infraestructura esportiva «poden enviar el seu currículum mitjançant la web o al correu electrònic santjordi@viding.es.

Espais i serveis

El Sant Jordi ocuparà més de 7.000 metres quadrats, amb un espai de 1.200 metres quadrats de sala fitness, quatre sales d’activitats dirigides i quatre pistes de pàdel. L’espai aquàtic estarà format per piscina coberta, piscina d’activitats i piscina exterior, una zona termal amb spa, sauna i bany turc. A més, els abonats podran disposar d’un aparcament per als seus vehicles, un restaurant-cafeteria i una ludoteca per als més petits.

El projecte de Viding a Tarragona inclou, també, una residència per a estudiants, amb vuitanta habitacions, a tocar del pavelló. En una zona neutra i hi haurà una plaça pública. D’altra banda, l’ajornament dels Jocs Mediterranis fins al 2018 ha obligat a renunciar a celebrar la competició de voleibol al Sant Jordi. Aquest espai, però, podria destinar-se a entrenaments d’atletes, per a la qual cosa les parts implicades mantenen converses. El lema de Viding és «esport per a tothom, salut i diversió».

tracking