Diari Més

Carnaval

La rambla tarragonina acull el Carnaval més animal

L’associació Galgo112 organitza el segon concurs de disfresses canines

Desfilada de disfresses canines del segon concurs organitzat per l'associació Galgo112.

Concurs de disfresses caninesGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rambla Nova tarragonina ha tornat a respirar l’ambient del Carnaval aquest diumenge al matí. Prop d’una cinquantena de gossos han participat en el concurs de disfresses canines que organitza l’associació Galgo112. Després de l’èxit que va tenir aquesta cita l’any passat, els gossos han tornat a desfilar per la passarel·la instal·lada a la zona de l’OMAC.

Rosa Martín, una de les encarregades de la delegació tarragonina de Galgo112, reconeix que aquesta segona edició del concurs ha vingut motivada des del consistori tarragoní: «L’Ajuntament ens va demanar tornar-ho a organitzar perquè l’any passat va tenir molt d’èxit». Amb actes així, l’associació canina es dóna a conèixer i fa arribar la realitat de la raça galgo: «Molta gent es pensa que aquests gossos només serveixen per caçar o per participar en curses, però en realitat són uns animals molt dòcils que poden viure amb una família».

L’associació Galgo112 és una organització estatal que s’encarrega de rescatar gossos, principalment galgos, arreu del territori espanyol. Gràcies a donatius i a actes com el d’aquest diumenge, els seus membres poden pagar els veterinaris, transports i cobrir les necessitats dels gossos rescatats. Rosa Martín insisteix en la importància de «donar-se a conèixer entre la població per ajudar als gossos», ja sigui amb donatius o buscant una família per a les mascotes.

A més de l’exitós concurs de disfresses canines, que en la segona edició ha aplegat milers de tarragonins, Galgo112 organitza altres actes solidaris. De cara al mes vinent oferiran un monòleg, també solidari, a Vila-seca, on participaran els humoristes Tomás García i Guillem Estadella.

Desfilada de disfresses canines del segon concurs organitzat per l'associació Galgo112.

Concurs de disfresses caninesGerard Faiges

tracking