Diari Més

Carnaval

Àligues de Tarragona, Jocs Mediterranis i un parxís a la Rua de Lluïment

Les disset millors comparses de l’any passat protagonitzen la desfilada del diumenge

Imatges de la Rua de Lluïment del Carnaval de Tarragona.

La Rua de LluïmentCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les disset millors comparses de Carnaval de l’any passat han desfilat aquest diumenge pels carrers més cèntrics de la ciutat, protagonitzant l’anomenada Rua de Lluïment. Avui ja no hi havia tants nervis i això s'ha notat en la manera de mirar i de ballar dels membres de les diferents comparses. Ha tancat la desfilada el Rei i la Concubina, on el color plata ha marcat el ritme d’ambdós sèquits.

Després de tants dies, tot feia indicar que el nivell baixaria a causa del cansament acumulat. Res més lluny de la realitat. Aquells que participen en el Carnaval de Tarragona són incansables. Els balls més acurats que mai i més compenetració entre les comparses. Les fades màgiques de la Ventafocs de Cromatic Fusion han obert la Rua de Lluïment, seguits dels protagonistes de Batman, caracteritzats per un maquillatge exquisit.

Però si hi ha hagut alguna comparsa que ha desprès alegria en estat pur ha sigut l’Estudi de Dansa Montserrat. Les peces del parxís del Col·lectiu de Dones de Sant Salvador i el Far Oest d’Aquí hi ha marro hat fet ballar als espectadors. Dues comparses han jugat amb l’actualitat més tarragonina: Fotem-li Canya amb les Àligues de Tarragona i Aerodance amb els Jocs Mediterranis.

tracking