Diari Més

Espimsa adjudica un dels locals més grans del nou Mercat Central

L’establiment, al qual s’hi accedeix des del carrer Colom, estava pensat per instal·lar-hi un restaurant

Porta d'accés a la planta baixa, on estan situats els locals comercials i el Mercadona.

Espimsa adjudica un dels locals més grans del nou Mercat CentralCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espimsa ja ha adjudicat un dels local comercials més grans de la planta baixa del Mercat Central. En un principi, aquest local havia de ser un establiment dedicat a la restauració, però de moment es desconeix quina serà la seva ocupació. Després d’un procediment negociat, Espimsa ha adjudicat aquest local de 217 metres quadrats per gairebé 439.000 euros amb una concessió de quinze anys. Les negociacions van finalitzar a inicis d’aquesta setmana i, a hores d’ara, l’adjudicació ja és un fet.

Amb aquest local comercial, ja són vuit els adjudicats. A menys d’un mes d’inaugurar el Mercat Central encara queden sis per adjudicar. «Estic convençuda que quan el mercat agafi el seu ritme, s’adjudicaran la resta de locals», va assegurar la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando. A la planta superior, on està situat el mercat, estan ocupades el 83 per cent de parades. Només queden per adjudicar-ne vuit. En algunes ocasions, la presidenta d’Espimsa i la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central han coincidit a dir que «per nosaltres seria perfecte obrir l’equipament amb el cent per cent de les instal·lacions ocupades, però no és tan fàcil».

El local comercial recentment adjudicat estava pensat per instal·lar-hi un restaurant, tot i que, de moment, no ha transcendit quin negoci ocuparà l’establiment de gairebé 220 metres quadrats. Aquest local és el més gran d’aquesta planta, té sortida a l’exterior i s’hi podrà accedir per les escales mecàniques situades al carrer Colom.

tracking