Diari Més

El Carnaval dels Petits omple de color el Recinte Firal

La Rueta de les escoles i llars d’infants s’ha trasllat al Paulau de Congressos a causa del mal temps

El Carnaval dels Petits omple de color el Recinte Firal.

El Carnaval dels Petits: Rueta de les escoles i Llar d'InfantsBlanca del Cacho Estil-les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Carnaval dels Petits ha omplert de color el Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona aquesta tarda. A causa del mal temps, la rueta s’ha hagut de traslladar al Recinte, enlloc de recórrer la ciutat. D’aquesta manera s’ha previngut qualsevol tipus de relliscada, tenint en compte que hi havia infants molt petits.

S’ha donat el tret de sortida a les 15,30h, on hi ha participat la Llar d’Infants Municipal del Miracle, de Sant Salvador, del Serrallo, de Sant Pere i Sant Pau i del Cèsar August. També han participat la Batucada Tympanum i Rei i Concubina Petits, els Grallers Els Veciana, l’Escola Joan XXIII, la Cobla d’Instruments tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, la Companyia Animació Dosdetres, l’Escola Bressol Yo Ni, el Col·legi Mare de Déu del Carme, el Sèquit de la Reina - Concubina XXIII amb Disc 45, el Sèquit del Rei - Carnestoltes XXXVI amb l’Escola de Ball Nou Ritme i els Grallers Bufasons del Tecler. A més s’ha ofert Fila Oberta a tots els nens que no pertanyien a cap escola o llar d'infants.

A les 15.45h tots els participants han pogut gaudir d’animació infantil, a càrrec de la Companyia Sol de Nit: Les Reines del Carnaval, i de xocolata amb melindros per a tots els participants.

tracking