Diari Més

La CUP critica que el ple sobre Ikea s'hagi convocat amb menys de 24h d'antelació

Considera que és un temps «insuficient» per examinar l’expedient de contractació de 18,5 milions d’euros per les obres d’urbanització del pla parcial on es construirà l’Ikea

IKEA no posa terminis, però referma el seu compromís amb Tarragona

IKEA no posa terminis, però referma el seu compromís amb TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP ha mostrat la seva disconformitat amb la convocatòria del ple extraordinari i urgent que s’ha celebrat aquest dimarts a l’Ajuntament de Tarragona, el qual va ser convocat ahir dimarts a la tarda. El grup polític considera que el ple s’ha convocat «amb un temps insuficient» per consultar l’expedient de contractació de 18,5 milions d’euros de les obres d’urbanització del Pla Parcial 10, on se situarà l’Ikea. La formació anticapitalista creu que la urgència de la sessió del consell plenari «no estava justificada» i a més insta al govern a fer públics els expedients.

Per altra banda, el grup municipal també es mostra descontent amb la forma en què l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha finalitzat la sessió. Segons el grup municipal, l’alcalde ha fet una al·lusió «directa i aspra» a la CUP per donar per acabat el ple que no ha pogut tenir rèplica per part de la regidora Laia Estrada, ja que Ballesteros ha apagat el seu micròfon quan anava a respondre a la crítica.

Aquesta situació s’ha produït després que Estrada comparés els milions d’euros que es destinaran als Jocs Mediterranis amb la quantitat «de misèria» que es destinaran a les escoles a la ciutat, a l’hora d’explicar el vot contrari de la CUP davant la proposta del 9è modificatiu de crèdit. «És preocupant la forma com l’alcalde s’està enfrontant a la fi de la seva era, no només evoca Nadal, sinó que s’està maximitzant el seu tarannà despòtic», afirma Estrada, que afegeix que Ballesteros «fa temps que no escolta però darrerament ja no deixa parlar»

tracking