Diari Més

infraestructures

La piscina del pavelló Sant Jordi ja substitueix la pista de voleibol

L’empresa Viding Fitness obrirà el complex de l’avinguda d’Andorra el pròxim mes de juliol

Aspecte que ofereixen les obres de construcció de la piscina, en el lloc on anava la pista de volei.

La piscina del pavelló Sant Jordi ja substitueix la pista de voleibolCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’obertura del complex esportiu del Sant Jordi ja té data. Viding Fitness, l’empresa que gestionarà el servei, ha anunciat que el pròxim mes de juliol obrirà la instal·lació als usuaris. Aquesta no és l’única novetat. La decisió d’ajornar la celebració dels Jocs Mediterranis fins al 2018 va comportar cercar un nou emplaçament per la disputa de la competició de voleibol. Aquest esport tenia la seva seu fixada, inicialment, en el pavelló de l’avinguda d’Andorra, però el canvi de dates va trastocar els plans inicialment previstos.

L’acord amb Viding Fitness comportava replantejar el pavelló pel que fa a l’oferta aquàtica i que les màquines tornessin a treballar a l’interior del complex un cop finalitzats els Jocs. Tot ha canviat i la pista de voleibol no només no es farà, sinó que en el seu lloc ja s’està construint la piscina. Les obres estan força avançades i ja s’aprecia l’habitacle aquàtic.

L’ajornament dels Jocs fins al 2018 implica que el Sant Jordi pugui obrir les portes al públic entre tres i quatre mesos abans del calendari que s’havia previst en l’horitzó del 2017. El poliesportiu suposa la irrupció de l’empresa Viding Fitness a Catalunya. El de Tarragona serà el tercer establiment que obrirà a l’Estat, després dels de Madrid i Sevilla.

Quan la instal·lació de l’avinguda d’Andorra estigui a ple rendiment, oferirà una sala de fitness de 1.200 metres quadrats, quatre sales d’activitats dirigides, quatre pistes de pàdel, una piscina coberta i una descoberta, un spa, un solàrium i una cafeteria.

tracking