Diari Més

Successos

Entra a robar a un restaurant de Tarragona i es delata en fer massa soroll

El robatori es va produir en un establiment del Passeig Rafael Casanova

El robatori es va produir en un restaurant del passeig

Entra a robar a un restaurant de Tarragona i es delata en fer massa sorollGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir el passat divendres 17 de febrer prop de la 1 de la matinada un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. L’individu va ser enxampat robant en un restaurant del Passeig Rafael Casanova, ja que ell mateix es va delatar en fer massa soroll.

Els agents del cos policial van rebre un avís d’un possible robatori en l’establiment poc abans de la 1 de la matinada i van dirigir-se amb diverses patrulles fins el lloc dels fets. En arribar, el responsable del restaurant va explicar que havia sentit sorolls dins el restaurant quan anava a tancar la porta exterior del recinte.

Els agents van entrar a l'interior i van veure llum en un dels magatzems, on van entrar i localitzar un individu que van reduir de forma immediata. L’home va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb força. A més li constaven dues ordres de detenció pendents dictades pels jutjats de Tarragona pel mateix tipus de delicte.

L’identifiquen en una baralla i el detenen per una ordre de recerca i detenció

El mateix divendres 17 de febrer la Guàrdia Urbana va detenir un altre individu al qual li constava una ordre de recerca i detenció del Jutjat Penal 2 de Tarragona. Els agents van identificar l’home després que es produís una baralla familiar en un bar del carrer Mallorca en la que hi estava implicat.

tracking