Diari Més

Societat

Tarragona i Reus es bolquen amb el Síndrome d'Asperger

Les dues ciutats van acollir actes en el marc del Dia Internacional d’aquesta malaltia

La sessió de zumba va comptar amb un gran nombre de participants.

Tarragona i Reus es bolquen amb el Síndrome d'AspergerAspercamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Dia Internacional del Síndrome d’Asperger, que es va celebrar dissabte, va comptar amb un gran nombre d’activitats a Reus i Tarragona. L’associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona se’n va encarregar de l’organització, que va comptar amb la participació de joves d’Aspercamp i amb algunes veus importants sobre aquesta síndrome.

La jornada va començar a Reus, al matí, amb una sessió de zumba a la Plaça del Prim, que va comptar amb prop d’un centenar de participants. Allí, els membres d’Aspercamp van muntar una taula en la qual oferien informació i recollien donatius per a la investigació.

La majoria dels actes es van dur a terme al CaixaForum de Tarragona, a partir de les 17:00. Allí es van fer diverses xerrades informatives com la de Paula Morales, ‘Edat adulta i TEA’; i la de Ramon Cererols, ‘Viure amb TEA. Una manera de veure el món’.

La jornada a Tarragona es va iniciar amb un parlament per part dels membres d’Aspercamp i de la Tinenta d’Alclade Ana Santos. Cap a les 20:00 es va dur a terme la cloenda, que va constar d’un petit piscolabis entre els assistents.

El CaixaForum de Tarragona va acollir diverses xerrades.

Tarragona i Reus es bolquen amb el Síndrome d'AspergerAspercamp

tracking