Diari Més

Cinema

Tarragona busca protagonista infantil per a la pel·lícula 'Occidente'

A la fase final del càsting hi han passat deu nens de prop d’un centenar de propostes

Xavi Zaragoza i Jorge Acebo han realitzat les proves.

Tarragona busca protagonista infantil per a la pel·lícula 'Occidente'Gerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espai Jove Kesse ha acollit, aquest dissabte, un càsting infantil per a la pel·lícula ‘Occidente’, que dirigeix el tarragoní Jorge Acebo. Juntament al director, a la prova final hi ha participat l’equip de Casting Tarragona, encapçalats pel director de l’empresa, Xavi Zaragoza.

Per al film es buscava un nen d’uns deu anys aproximadament, que realitzarà un paper secundari al llargmetratge que es rodarà entre març i abril a Tarrgona i El Bierzo. Al càsting, que només s’ha realitzat entre nois tarragonins, s’hi van presentar prop d’un centenar de candidats. A l’espai Kesse, però, només hi han acudit els deu escollits per realitzar la prova definitiva.

Davant d’Acebo i Zaragoza, els aspirants han anat recitant un petit text que els van proposar els directors del càsting. Això si, conscients de l’edat i la inexperiència dels nens, els han posat les coses fàcil creant un ambient molt distès en el que, a part del text, els protagonistes han pogut explicar les seves aficions amb total comoditat.

L’escollit podrà rodar al costat d’actors com Francesc Garrido, que ha participat en films com ‘Mar adentro’ o ‘Alatriste’ i en series com ‘Los hombres de Paco’ i ‘Cites’, i Paula Bertolín, que ha participat en diversos curts i farà el salt a la gran pantalla. A més, la direcció del film ‘Occidente’ ha avançat que properament es donaran a conèixer més noms tarragonins com a protagonistes del repartiment.

tracking