Diari Més

Televisió

TAC 12, finalitsta als premis Zapping per la retransmissió dels Pilars Caminant

El guanyador final es coneixerà a la Gala dels Premis Zapping que es celebrarà a l'auditori del Fòrum de Barcelona el proper 16 de març

Pilar caminant dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau arribant a l'Ajuntament.

Els pilars caminant de les quatre colles aconsegueixen arribar a l'Ajuntament@SantaTeclaTGN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La retransmissió en directe de la Diada del Pilars Caminant de la Mercè de Tarragona ha estat escollida com a finalista als Premis Zapping en la categoria de televisions locals. L’organització valora aquesta producció de TAC 12 per les seves particularitats tècniques ja que es tracta d’una Diada en la que la televisió pública del Camp de Tarragona fa un gran desplegament per tal d’oferir a l’espectador una oportunitat única de seguir el recorregut dels Pilars Caminant.

Aquesta nominació reconeix l'aposta de TAC 12 pel món casteller en els seus més de 7 anys d'existència. El director de la televisió, Xavier Abelló, mostra satisfacció perquè, assegura, «es posa en valor l’esforç que TAC 12 ha posat des dels seus inicis en explicar tot allò que passa en el món casteller. La vintena de retransmissions que la televisió fa al llarg de la temporada castellera suposen una important dedicació de recursos personals i tècnics i, en concret, la Diada dels Pilars Caminant, és un repte que persegueix en tot moment un mateix objectiu: oferir a l’espectador la possibilitat única de veure el recorregut sencer dels Pilars des del punt d’arrencada fins al final».

Els Premis Zapping es caracteritzen per ser el reconeixement més directe del públic català a la programació i als professionals de la televisió. El guanyador final es coneixerà a la Gala dels Premis Zapping que se celebrarà a l'auditori del Fòrum de Barcelona el proper 16 de març. En la mateixa categoria també són finalistes els programes ‘Art a l'aula’ d'Olot Televisió i ‘Autèntics.cat’ del Punt Avui Televisió.

tracking