Diari Més

Cultura

Prop d'un miler de persones han assistit a les sessions de Cinema en Família de la Diputació

El cicle clourà el proper diumenge 19 de febrer amb la projecció del film ‘Corb Mitjonet’

'El Corb Mitjonet' és l'últim film que es projectarà en la programació actual del cicle.

Prop d'un miler de persones han assistit a les sessions de Cinema en Família de la DiputacióInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé un miler de persones han passat ha per l’Auditori Diputació en el marc de les sessions del cicle ‘Cinema en Família’, organitzat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració d’Anima't Associació Cultural. Aquest proper diumenge 19 de febrer el cicle clourà amb la la darrera de les dotze sessions programades per acostar algun dels films més premiats als festivals de cinema infantil i d’animació de tot el món.

La darrera projecció de l’actual programació és la producció alemanya Corb Mitjonet, una poderosa història sobre el treball en equip, l'acceptació i la recerca de la pròpia vocació. A la pel·lícula, que es podrà veure doblada en català, Corb Mitjonet i els seus amics participen en una cursa emocionant i tumultuosa a través del bosc.

Les sessions de Cinema en Família s’han programat cada diumenge a les 17.00 h a l’Auditori Diputació. Les entrades, a la venda una hora abans de cada projecció, tenen un cost de 5 euros i per la compra de més d’una s’aplica un descompte de 2x1. La propera programació del cicle està prevista per la tardor vinent.

tracking