Diari Més

La UCI Pediàtrica de Joan XXIII obrirà a l'estiu

Donarà servei a 150.000 infants de 0 a 14 anys

Els obrers, treballant.

La UCI Pediàtrica de Joan XXIII obrirà a l'estiuBlanca del Cacho Estil-les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UCI Pediàtrica de l'Hospital Joan XXIII estarà a ple funcionament a partir de l'estiu, segons ha confirmat aquest divendres el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, durant la visita d'obres que ha realitzat aquest matí al centre hospitalari.

Les obres tenen un cost de gairebé 1,5 milions d'euros i la unitat constarà de sis llits. Amb l'entrada del nou servei es contractaran dos pediatres intensivistes, dotze infermeres i sis auxiliars.

«Aquesta UCI Pediàtrica donarà cobertura a 150.000 nens del Camp de Tarragona», ha destacat Peris, després de visitar la planta, tot afegint que «amb aquest nou servei, donarem cobertura als prop de 150.000 infants de 0 a 14 anys que resideixen a la demarcació de Tarragona i evitarem que cada any uns 400 pacients s'hagin de desplaçar a Barcelona per rebre cures intensives i pediàtriques».

Per la seva banda, Ricardo Closa, cap del Servei de Pediatria de l'hospital, ha apuntat que era necessària l'entrada en servei d'aquesta UCI Pediàtrica, ja que «va augmentar molt la demanda a pediatria, sobretot pel que fa a naixement de bebès prematurs».

tracking