Diari Més

Política

Santiago Castellà opta a presidir l'agrupació del PSC de Tarragona

Divendres es votarà la candidatura, que integra quatre regidors, dos exregidors i un membre de les joventuts

Santiago Castellà ha remarcat que els abusos a menors són intolerables.

Santiago Castellà opta a presidir l'agrupació del PSC de TarragonaYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Santiago Castellà, professor de Dret internacional i relacions internacionals de la URV deha presentat aquest dimecres la seva candidatura a primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona.

Santiago Castellà vol liderar, segons ha declarat, «una candidatura trencadora, que serveixi per activar el socialisme a la ciutat, parlar amb totes les entitats i ser presents a tots els barris i nuclis de Tarragona».

Castellà es presenta mab la voluntat «d'impulsar un canvi substancial en la forma de fer política i relacionar-se amb la societat». En aquest canvi al candidat l'acompanyen, com a nova comissió executiva,Joan Sanahujes, que serà el secretari d’organització i finances i Guillermo García de Castro, de les Joventutst Socialistes, com a adjunt.

Per la seva banda, Roser Recasens, presidirà una comissió executiva que crearà una escola de formació 'Alcalde Recasens', centrada en el debat polític i en la formació dels afiliats i militants socialistes tarragonins. Així mateix, quatre regidors socialistes de l’Ajuntament: Begoña Floria, Ana Santos, Ivana Martínez i Pau Pérez, formaran part de la nova executiva.

Aquest divendres, 17 de febrer, l’assemblea de l’agrupació socialista de Tarragona haurà de votar i elegir al nou primer secretari i la nova comissió executiva que liderarà l’agrupació els propers quatre anys.

tracking