Diari Més

Albiol supedita la inversió als Jocs a l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat

El líder del PPC reclama als socialistes que donin via verda els comptes estatals per fer realitat les instal·lacions esportives necessàries

Un moment de la roda de premsa d'aquest dijous.

Albiol supedita la inversió als Jocs a l'aprovació dels pressupostos generals de l'EstatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El màxim dirigent del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha supeditat aquest dijous la inversió als Jocs Mediterranis de Tarragona a l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE). En aquest sentit, ha demanat al grup socialista –que governa la ciutat- que doni via lliure als comptes estatals per garantir la partida econòmica que ha de fer viable les instal·lacions esportives previstes per a l'esdeveniment, ajornat a l'any que ve. El grup parlamentari popular s'ha reunit a la cambra amb la direcció del partit al Senat i han acordat la presentació de dues mocions. Una per refermar el suport als Jocs del Mediterrani. L'altra, a favor de «tots els corredors acordats amb la UE», inclòs el del Mediterrani.

Els diputats del PPC han rebut la plana major del grup popular al Senat aquest dijous a la cambra catalana. La reunió de treball, segons els màxims dirigents, ha estat «profitosa» i ha servit per constatar el «suport» del partit a la tasca parlamentària capitanejada per Garcia Albiol així com al conjunt de la societat catalana. Segons el cap de files del PP a la cambra alta de les Corts espanyoles, José Manuel Barreiro, els 149 senadors populars treballen «al servei de la diversitat i la pluralitat» i en reconeixement de les senyals d'identitat de les comunitats autònomes «històriques» com Catalunya. «Som un instrument per resoldre els problemes dels catalans», ha garantit.

tracking