Diari Més

Successos

Assalta la botiga 1995 i amenaça a la dependenta amb una navalla

El lladre va ser detingut acusat d'un presumpte robatori amb força i intimidació

Els Mossos d'Esquadra van atendre a la dependenta que es va emportar un bon ensurt.

Assalta la botiga 1995 i amenaça a la dependenta amb una navallaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir al matí un jove de nacionalitat espanyola per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van tenir lloc deu minuts abans de les onze del matí, quan una clienta de la botiga de roba 1995, situada al carrer Ramón y Cajal de Tarragona, va avisar als Mossos d’Esquadra que una persona estava amenaçant a una botiguera amb una navalla.

Casualment, una patrulla de la Guàrdia Urbana, que va ser avisada immediatament per l’altre cos policial, passava per la zona i va poder veure com el presumpte lladre sortia, de pressa, de la botiga situada al cor de la ciutat. La Guàrdia Urbana el va perseguir fins a detenir-lo al passatge Cobos, un carreró sense sortida, situat als voltants del Mercat Central i molt pròxim a la botiga on van ocórrer els fets.

Al detingut se li imputa un robatori amb violència i intimidació, ja que portava un ganivet que va utilitzar per obligar a la botiguera a donar-li els diners. El delinqüent es va emportar 80 euros de la caixa de l’establiment. Segons fonts policials, el delinqüent estava vigilat per la policia i tindria antecedents.

Un bon ensurt

Els agents dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets per donar suport a la botiguera que, presa pels nervis, va tancar la botiga. El presumpte lladre, que portava una navalla, va accedir al taulell i li va demanar a la dependenta que li entregués els diners de la caixa. En aquell moment, casualment, va entrar una clienta a l’establiment. La botiguera va demanar-li a la dona que marxés, «ja que no volia posar-la en perill», explica el propietari de la botiga, Òscar Monclús. La dona va sortir del comerç de roba i va trucar a la policia alertant del que estava passant a l’interior de la botiga. A continuació, el presumpte lladre va aconseguir 80 euros i va marxar de l’establiment. Aquesta actuació es tracta d’una operació conjunta i coordinada entre Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana.

tracking