Diari Més

Successos

Detingut per cremar contenidors gràcies a l'actuació d'un Mosso fora de servei

Els fets van succeir ahir a la nit a l'Avinguda Roma i al carrer Pintor Joan Baptista, on van cremar diversos contenidors i part d'un cotxe

Un dels contenidors va cremar a l'alçada del número 14 de l'Avinguda Roma.

Detingut per cremar contenidors gràcies a l'actuació d'un Mosso fora de serveiGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actuació d'un Mosso d'Esquadra fora de servei ha permès detenir el presumpte autor de la crema de diversos contenidors en diferents punts de Tarragona d'aquest dijous a la nit. Concretament es van incendiar un total de tres contenidors entre les 22h i les 23h d'aquest dijous, dos d'ells a l'Avinguda Roma i un altre al carrer Pintor Joan Baptista. Aquest últim incendi, va afectar a un turisme estacionat a la via, que va cremar un 5%.

La Guàrdia Urbana va tenir coneixença dels fets que s'estaven produint a l'Avinguda Roma i al carrer Pintor Joan Baptista gràcies a l'alerta d'un veí i del 112. Fins a cinc dotacions del cos policial es van desplaçar als diferents punts de la ciutat per fer recerca sobre l'origen del foc i esbrinar si havia estat intencionat. Mentre es feia la recerca, la Guàrdia Urbana va rebre una trucada d'un Mosso d'Esquadra fora de servei que havia identificat al pressumpte autor dels fets i l'estava retenint a una guingueta del Parc Francolí. Els agents de la Guàrdia Urbana van traslladar-se fins l'indret i van detenir el presumpte autor dels fets, al qual se li van trobar diversos encenedors en l'escorcoll.

tracking