Diari Més

Obituari

Mor d'un infart María Isabel Negueruela, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona

Ha mort aquest dijous a la matinada a l'edat de 49 anys

María Isabel Negueruela, en una imatge d'arxiu.

Mor d'un infart María Isabel Negueruela, regidora d'Esports de l'Ajuntament de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona,María Isabel Negueruela, ha mort d'un infart aquest dijous a la matinada a l'edat de 49 anys. L'Ajuntament de Tarragona ha expressat en un comunicat el seu més sentit condol per la mort de Negueruela i ha lamentat la seva pèrdua per la seva «qualitat humana i dedicació a la ciutat». S’han decretat dos dies de dol, durant els quals se suspendran els actes oficials organitzats pel consistori i les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal.

Nascuda l'any 1967, María Isabel Negueruela va prendre possessió com a regidora de l'Ajuntament de Tarragona el 25 de gener de 2016 i des del mes de febrer del mateix any era membre de l'equip de govern ocupant-se de la Conselleria d'Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes.. Des d'aquest passat mes de gener era la cinquena tinenta d'alcalde del consistori.

Negueruela era advocada i vocal del Grup d’Advocats Joves de Tarragona. A més de ser llicenciada en dret, tambéposseïa el Màster d’Accés a l’Advocacia i el Màster en Societats Històriques i Formes Polítiques a Europa. També era diplomada en el postgrau en Mediació.

Últims actes oficials de María Isabel Negueruela

Els últims actes oficials de la regidora d'Esports María Isabel Negueruela van tenir lloc ahir dimecres a la tarda. Un d'ells va ser la recepció al Saló de Plens de l'Ajuntament com a reconeixement a l'equip sènior del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau per haver-se proclamat campió de la Copa Príncep 2017.L'altre va ser una reunió a l'Ajuntmanet en motiu de la visita del Secretario de Estado del Deporte, José Ramón Lete.

Mostres de condol a les xarxes socials

Les xarxes socials s'han omplert de mostres de condol per la mort de la regidora. El mateix ajuntament de Tarragona i associacions de la ciutat, així com altres ajuntaments, diversos polítics i grups polítics han mostrat la seva consternació per la mort de Negueruela a Twitter.

El portaveu del PP de Catalunya al Parlament, Alejandro Fernández, també ha manifestat el seu condol per la mort de la seva companya. «Con todo el dolor de nuestro corazón os informamos del fallecimiento esta madrugada de nuestra querida compañera Marbel Negueruela, teniente de Alcalde de Deportes de Tarragona. Estamos destrozados y nuestros pensamientos están hoy con su familia, especialmente sus hijos. Quiero rendir un emocionado homenaje a una gran mujer, una amiga entrañable a la que jamás olvidaremos», ha escrit Fernández a Facebook.

tracking