Diari Més

Turisme

Els turistes de Costa Cruceros deixaran més de 2 milions d'euros a Tarragona

Segons el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, «avui és un dia molt important»

El director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal, Raffaele D'Ambrosio, i el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, en una encaixada de mans durant la roda de premsa d'aquest dimecres.

Els turistes de Costa Crucero deixaran més de 2 milions d'euros a TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 25.000 passatgers del Costa neoRiviero, que embarcaran i desembarcaran al Port de Tarragona, deixaran una despesa econòmica de 2,2 milions d’euros a la ciutat durant aquests 2017. La companyia Costa Cruceros ha escollit Tarragona com a port base d’entrada i sortida de creuers, la qual cosa significa que creueristes d’arreu d’Europa hauran d’arribar a la ciutat per començar el seu viatge.

Cada divendres, des del 2 de juny i fins al 22 de setembre, el creuer partirà des de Tarragona. L’itinerari, que serà operat per l’embarcació Costa neoRiviera, amb una capacitat per 1.727 passatgers, fa escala a Savona (prop de Gènova), Porto Torres (al nord de la Cerdanya), Menorca, Eivissa, Formentera i Palma de Mallorca.

Segons el calendari previst, el Costa neoRiviera partirà fins a 17 ocasions de Tarragona. Aquestes operacions suposaran que un total de 25.000 passatgers, entre creueristes que embarquen a la ciutat i d’altres que faran escala, visitaran la ciutat. A aquests, cal sumar-hi els passatgers de l’embarcació Costa Favolosa, previstos per setembre i octubre. El total, 32.000 clients de Costa Crucero faran parada a Tarragona.

El Costa neoRiviera estarà un total de 17 hores a Tarragona, per cada itinerari realitzat. De nou del matí a dues de la matinada. D’aquesta manera, segons ha explicat el president del Port, Josep Andreu, «els passatgers podran gaudir dels diferents atractius de la ciutat», com són la Tarragona Romana, Reus Modernista, PortAventura i Ferrari Land, el Monestir de Poblet i Montblanc, entre d’altres.

«Avui és un dia molt important», ha assegurat el president del Port, Josep Andreu, qui ha afegit que «per fi es veu la realitat d’un projecte que es va iniciar ara fa quatre anys. Va néixer d’una manera escèptica, la qual cosa era comprensible». Andreu ha explicat que «la companyia ha confiat en nosaltres i ara en toca treballar. Això no es tracta només d’orgull, per nosaltres també és un repte».

tracking