Diari Més

Ensenyament

Avui es presenta el llibre dels 50 anys del Sant Pau

L'ofici previ amb l'Arquebisbe i la presentació reunirà diverses generacions de mestres i alumnes del centre escolar tarragoní

Imatge del personal docent i el PAS del Sant pau de Tarragona en l'actualitat.

Una eucaristia amb l'Arquebisbe, preàmbul de la presentació del llibre dels 50 anys del Sant PauDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat educativa del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona es reunirà aquest 1 de febrer a la Catedral de Tarragona en l’eucaristia que presidirà l'Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol i Balcells.

A la cerimònia s'han convocat alumnes, mestres i col·laboradors de totes les generacions del centre i en finalitzar, tindrà lloc la presentació del llibre: Col·legi Sant Pau Apòstol: 50 Anys educant el talent, construint el futur, al Centre Tarraconense el Seminari de Tarragona.

En l’obra hi han col·laborat alumnes i exalumnes, mestres i exmestres amb aportacions, records, imatges i experiències. L'obra ha estat coordinada per Xavier Cortés Nadal i ha comptat amb la col·laboració d'editorial Baula i Annelie Bäder, que s'ha encarregat del disseny i la maquetació.

L'acte el presentarà Rosa Mª Codines, presidenta d’Òmnium Cultural a Tarragona, mestra i inspectora d’ensenyament. Tots els assistents rebran un petit detall com a record d’aquesta jornada.

tracking