Diari Més

Ensenyament

L'Escola d'Art i Disseny distingueix públicament els millors treballs dels alumnes

Els premis Taronja, amb apartats per a les cinc especialitats del centre, arriben a la vuitena edició

Els premiats amb el president de la Diputació, Josep Poblet.

L'Escola d'Art i Disseny dintingueix públicament els millors treballs dels alumnesDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha lliurat aquest dijous els Premis Taronja, que han arribat enguany a la seva vuitena edició per reconèixer els millors projectes finals de l’alumnat del centre. Els guardons premien la seva feina personal i culminen la tasca d’aprenentatge artístic desenvolupada al llarg de la seva trajectòria acadèmica.

Els guanyadors de les diferents categories han estat enguany:

- María Carmen Peralta, Premi Taronja d’arts al Mur

- Sílvia Iglesias, Premi Taronja d'il·lustració

- Olga Hurtado, Premi Taronja de fotografia

- Bàrbara Arnau, Premi Taronja de joieria

-Arnau Matas, Premi Taronja de gràfica publicitària.

El lliurament dels premis es va fer a l’Espai Piscina de l’Escola d’Art. L'acte va estar amenitzat i presentat per la companyia Piccola Orquestra,i va servir per inaugurar aquesta zona del centre com a espai polivalent per a exposicions i esdeveniments. Coincidint amb la gala, s’ha inaugurat la mostra que recull els treballs guanyadors i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2015/2016.

L’acte va comptar amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; del diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella; així com de l’equip directiu i d’alumnes i ex alumnes del centre.

Els Premis Taronja reconeixen els millors projectes finals presentats en les diverses especialitats d’estudis reglats que imparteix el centre: arts del mur, il·lustració, fotografia, joieria artística i gràfica publicitària. Els estudis d'animació i gràfica interactiva encara no compten amb representació en aquests premis ja que tot just aquest curs en sortiran les primeres promocions.

tracking