Diari Més

Música

'Tide', el videoclip més 'noble' de Conduct Of Flies

La banda musical va rodar aquest dimecres un videoclip a la Casa Castellarnau

Grabació del videoclip del grupoConduct Of Flies

Grabació del videoclip del grupoConduct Of FliesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa Castellarnau es va convertir ahir en un plató de rodatge. Els afortunats van ser els membres de Conduct Of Flies, una banda musical de Tarragona. La caracterització i l’atrezzo van marcar una jornada difícil d’oblidar per aquest grup, que va gravar el videoclip del seu single anomenat Tide. La cançó, segons expliquen els membres de la banda, fa apologia a l’ateisme. «Ens mostrem contraris als compromisos socials que hem d’adoptar a causa de la religió, que ens diuen que després de la mort, arribem al paradís. No ens ho creiem», explica Òscar Curulla, representant de la banda.

Conduct Of Flies és un projecte musical iniciat a Tarragona l’any 2014 pel vocalista de TerroloKaust i U*Rock, Javi Ssagittar. Durant un any va anar reunint músics fins arribar a la formació actual formada per Marc Volpini i Gerard Font a les guitarres, Anton Serrahima al baix i Edu Casanovas a la batería. Aquesta formació es manté, ja estable, i comença un procés de composició del que serà el seu primer llançament, en el primer trimestre d’aquest any.

«Conduct Of Flies és producte de molt de temps d’empenyorament i dedicació, paciència i creativitat en l’expressió musical», explica el representant. Amb influències de les mítiques bandes del rock obscur amb pinzellades del post-rock i el rock alternatiu. Acompanyats amb aquesta atmosfera obscura i, alhora melancòlica en els seus temes, i caracteritzats per l’energia i passió, a més de l’entrega més absoluta. La banda ha actuat ja obrint pels mítics The Chameleons Vox d’Anglaterra i de Diorama d’Alemanya a la sala Bikini i a la sala Apolo de Barcelona.

Gràcies a la col·laboració de Tarragona Film Office, al Museu d’Història de Tarragona i a l’agència de Management de la banda Rising Wave Events, la banda de música va gaudir ahir de les instal·lacions de la Casa Castellarnau de Tarragona, i poder enregistrar el que serà el primer videoclip i single de la banda anomenat Tide, com a presentació del proper disc Structures, que sortirà el pròxim mes de març d’aquest any. La producció del rodatge va ser realitzada per Bysout Films, amb guió i producció de Gerard Torres González. El maquillatge per Mónica Valladares Chapela i, el reportatge fotogràfic, a càrrec d’en Pep Gil.

Estètica i ‘atrezzo’

De la preproducció es va encarregar Rising Wave Events, que també es tracta d’un nou projecte, nascut el 2015, amb gent de Tarragona que porta una grab trajectòria i un destacat recorregut, treballant en l’àmbit musical, de producció i promoció de diferents esdeveniments. Algunes de les bandes amb les quals ha participat han estat d’àmbit nacional i internacional, així com han estat presents en diferents festivals, com Costa de Fuego, Ressurrection Fest, BBk Live o Cambrirock. Porten a l’esquena un recorregut de més de catorze anys treballant amb més de dues-centes bandes, organitzant gires per tota Europa, Àsia, Estats Units i Sud-amèrica. Per la banda tarragonina rodar el videoclip a un indret de la Casa Castellarnau «ha estat increïble», assegura Curulla, qui afegeix que «l’estètica de la banda queda molt bé amb la decoració d’aquesta casa noble».

tracking