Diari Més

Política

Domènech: «Tarragona és important en el procés per construir un nou país»

El líder d’En Comú Podem critica la manca d’inversions en infraestructures al territori

Xavier Domènech, ahir a la tarda durant la seva intervenció al Teatre El Magatzem.

Domènech: «Tarragona és important en el procés per construir un nou país»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La construcció d’una nova Catalunya va ser el fil conductor de la conferència que aquest dimecres va oferir el líder d’En Comú Podem, Xavier Domènech, en el Teatre El Magatzem, davant prop de 130 persones. «Tarragona és important en aquest procés que iniciem per construir un nou país, un territori on falten polítiques socials com en cap altre lloc de Catalunya». Domènech va defensar «la radicalitat democràtica i la justícia distributiva» com a política necessària «en la construcció de la sobirania nacional».

«La nova Catalunya –va afegir Domènech– està en fase de construcció i ha de convertir-se en un país fort i amb capacitat de desenvolupament, i més a Tarragona, on ja veiem la problemàtica que hi ha envers les infraestructures».

El líder d’En Comú Podem va assegurar que «a Tarragona, en els últims anys, les inversions s’han fet d’esquena al territori». «Nosaltres volem iniciar un nou projecte de país i un nou espai polític a partir de la igualtat: aquest és el doble repte que tenim», va afirmar.

Domènech va parlar de futur, d’un futur diferent i més social i, també, va recordar que «fa un any –ell– era el candidat d’una formació desconeguda i, per sorpresa per a molts, vam guanyar les eleccions a Tarragona i, a Barcelona, poc abans, les municipals». També va comentar que «en les darreres Europees es va acabar el bipartidisme i ara nosaltres ens trobem en un cicle extraordinari». «No hem arribat on volíem, perquè volem anar més lluny», va dir Domènech.

tracking