Diari Més

L'IES Sant Pere i Sant Pau acollirà la Copa Cangur

Demà dijous, 98 alumnes participaran en aquestes proves, que es realitzaran de forma simultània a Catalunya

Una prova cangur.

L'IES Sant Pere i Sant Pau acollirà la Copa CangurACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'IES Sant Pere i Sant Pau acollirà demà dijous, a les 17.00 hores, una de les proves de la quarta edició de la Copa Cangur. Es tracta d'unes proves que combinen destresa, enginy i lògica matemàtica que es realitzen simultàniament a 18 seus de Catalunya.

En el cas del centre de Sant Pere i Sant Pau, seran un total de 98 alumnes els que hi prendran part, arribats de l'Institut Campclar, l'Institut Tarragona, l'Institut Sant Pere i Sant Pau, l'Institut Pons d'Icart, el Col·legi Sant Pau Apòstol, el Col·legi La Salle-Torreforta i el Col·legi Santa Teresa de Jesús.

Cada centre presenta als seus millors alumnes de matemàtiques de segon i tercer d'ESO, constituïts en equips de set alumnes, podent presentar més d'un equip per centre.

Els alumnes han de resoldre 12 problemes matemàtics sense utilitzar cap dispositiu de càlcul, aplicant els continguts apresos durant la seva etapa educativa. El grup més destacat de la prova participarà a la final, que se celebrarà al Tecnocampus de Mataró, l'1 de març.

tracking