Diari Més

Societat

Torna el Pati de Mares i Pares Tarraconins amb 10 sessions al voltant de l'educació dels infants

El cicle s'iniciarà amb la xerrada 'Gelosia entre germans: com actuar', a càrrec de la periodista especialitzada en maternitat i criança Miriam Tirado

La periodista especialitzada en maternitat i criança Miriam Tirado oferirà la xerrada '

Torna el Pati de Mares i Pares Tarraconins amb 10 sessions al voltant de l'educació dels infantsInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dimecres 1 de febrer arrencarà una nova edició del Pati de Mares i Pares Tarraconins, la qual comptarà amb 10 sessions que tenen l’objectiu d’ajudar en la tasca educativa i en l’aprenentatge dels infants. En les diferents sessions els experts intentaran resoldre els dubtes que els puguin sorgir als pares respecte l’educació de l’infant de 0 a 14 anys.

La primera activitat del cicle serà la xerrada Gelosia entre germans: com actuar, a càrrec de la periodista especialitzada en maternitat i criança Miriam Tirado, que tindrà lloc l’1 de febrer a les 18h al Palau Firal i de Congressos. Per altra banda, durant aquesta edició el Palau també acollirà a Laura Baena i Maite Egoscozabal, representants d’ El Club de las Malas Madres, amb les seves propostes sobre conciliació familiar. Altres temes que es tractaran l’assetjament escolar i la motivació als estudis. Les sessions es faran en diferents espais públics de la ciutat i seran d'accés gratuït, limitat a l’aforament de la sala.

tracking