Diari Més

Municipal

La regidora de turisme de Tarragona detalla quant ha costat anar a FITUR

El grup municipal CIU a l'Ajuntament demanava ahir tranparència respecte els costos d'assistir a aquesta fira de turisme

Imatge d'una edició anterior de Fitur.

La regidora de turisme de Tarragona detalla que ha costa anar a FITURInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora i Presidenta del Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez, ha detallat el cost que ha suposat anar a la Fira de Turisme de Madrid (FITUR), tal i com demanava el grup municipal CIU.

Rodríguez ha explicat que la única en anar a FITUR va ser ella mateixa i que va estar un total de dos dies a Madrid. La despesa a càrrec de l’Ajuntament ha estat de 89 euros pel trasllat amb AVE d’anada i tornada, mentre que les despeses en transport i dietes han sumat 36 euros. L’allotjament va anar a càrrec del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

La regidora ha afirmat que la presència de Tarragona a FITUR «és i ha sigut sempre molt important», ja que és «imprescindible per fer-nos visibles i fer créixer el turisme a la ciutat i a la Costa Daurada», a més de tenir la importància de ser una de les quinze ciutats del Patrimoni Mundial de la Humanitat d’Espanya.

tracking