Diari Més

Urbanisme

La CUP reclama una reunió oberta al públic amb el promotor José Luis García sobre la Budellera

Així l'empresari podrà, afirmen, «desmentir rumors» sobre la seva vinculació amb el regidor d'Urbanisme o la planificació que fa l'equip de govern

Imatge d'arxiu de l'empresari de la construcció, José Luis García.

La CUP reclama una reunió oberta al públic amb el promotor José Luis García sobre la BudelleraDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Compensació provisional del Pla Parcial Urbanístic 24, més conegut com de la Budellera, va oferir la possibilitat al grup municipal de la CUP de mantenir una reunió amb la finalitat de què poguessin conèixer el seu posicionament i rebre informació directa sobre el projecte, que preveu la construcció de milers d'habitatges nous entre l'Arrabassada, Cala Romana i Boscos de Tarragona.

La CUP, però, va reclamar que havia de ser una trobada oberta al públic i amb la presència del president de la Junta de Compensació, el promotor José Luis Garcia. La resposta, segons expliquen des del grup municipal de la CUP ha estat, per part del secretari de la Junta, Jesús A. Gómez Espejo, que la reunió «no té altra intenció que donar a conèixer a aquests representants de la vostra formació política en què consistirà el projecte», eludint qualsevol convocatòria pública, afegint que, «no ens pertoca participar en actes que s'allunyin d'aquests objectius, atès que, entre altres coses, nosaltres no decidim el planejament urbanístic de la ciutat ni tenim cap facultat per prendre decisions que afectin el futur dels tarragonins».

La CUP de Tarragona, però, considera tot el contrari. De fet, reclama que a la reunió pública caldria que assistís el president de la Junta de Compensació, «ja que hem detectat», assenyalen els cuparies, «que des de fa anys i panys en aquesta ciutat hi ha rumors al voltant de la seva persona que creiem que cal que ell mateix ens desmenteixi o corrobori». Aquests rumors, segons la CUP, tenen a veure amb la Budellera, però també amb Terres Cavades «rumors que diuen que qui planeja el desenvolupament urbanístic de Tarragona no és l'Ajuntament sinó ell mateix; o rumors que diuen que va ser ell mateix qui va posar Josep Maria Milà (actual regidor d'Urbanisme), qui va ser arquitecte de confiança seva durant molts anys».

Després de deixar anar els rumors que pretesament hauria de desmentir García, els cupaires es curen en salut: «Segurament són disbarats -o no-, però ens agradaria saber-ho de primera mà».

tracking