Diari Més

Societat

Oppida convoca una segona assemblea per explicar la situació actual del seu projecte

La plataforma lluita per recuperar una part de la Tabacalera i obrir-hi un centre social autogestionat

Oppida presenta la proposta de reconversió de la Tabacalera al serveis municipals

Oppida presenta la proposta de reconversió de la Tabacalera al serveis municipalsElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma Oppida convoca una segona assemblea per seguir lluitant per seu projecte: recuperar una part de la Tabacalera i obrir-hi un centre social autogestionat. Aquesta trobada tindrà lloc el proper 23 de gener a les 19h a la tercera planta de l'Antiga Facultat de lletres a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona.

L’assistència a l’assemblea, en què hi seran presents les 18 entitats que representa Oppida, és oberta a qualsevol persona a qui li interessi el projecte. En la trobada s'explicarà la situació actual del projecte, les respostes rebudes des de l'administració, i es plantejaran i marcaran els següents passos a seguir.

El col·lectiu tarragoní posa sobre la taula un projecte per a un centre social autogestionat a l'antiga fàbrica de tabacs de Tarragona. Aquesta proposta vol obrir les portes del Magatzem 6 i les dues naus limítrofs, permetent reactivar el 9% de la superfície total d'un espai que està gairebé tot en desús, reclamant la necessitat d'espai que tenen moltes entitats per a desenvolupar les seves activitats tot denunciant l'abandonament de molts equipaments de la ciutat.

tracking