Diari Més

Ensenyament

Els sindicats d'ensenyament tarragonins convoquen una concentració prèvia a la vaga del 9 de febrer

La concentració tindrà lloc el 26 de gener a les 13h davant dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Tarragona

Els sindicats es concentraran el proper 26 de gener a les 13h davant de Serveis Territorials d'Ensenyament de Tarragona.

Els sindicats d'ensenyament tarragonins convoquen una concentració prèvia a la vaga del 9 de febrerGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sindicats de l’ensenyament públic USTEC·STEs, ASPEPC·SPS , CCOO , CSIF , ANPE , UGT han convocat una concentració de delegats sindicals amb el suport del professorat el proper 26 de gener a els 13h davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Tarragona. Aquesta concentració servirà de preludi a la vaga convocada el 9 de febrer a tota Catalunya.

Algunes de les principals qüestions que es reclamen amb aquestes mobilitzacions són el retorn a l’horari lectiu de 18h a secundària i 23h a primària, les substitucions de tot el personal des del primer dia i des de l’1 de setembre; cap tancament d’aules a l’ensenyament públic i la reducció de les ràtios; la reducció de 2 hores lectives als majors de 55 i el cobrament del juliol del personal substitut. Per altra banda també es demana que es retiri l’extensió del pla pilot dels nomenaments i de la definició de perfils de llocs de treball específics i oferta pública suficient que garanteixi l’estabilitat del personal interí.

tracking