Diari Més

Societat

Usuaris de l'EMT esperen 15 minuts sota zero per problemes amb la màquina dels tiquets

Un dels afectats es queixa de la «insensibilitat» del conductor, que no ha deixat pujar als passatgers tot i el fred

Les parades es modifiquen perquè els cecs detectin la mida dels cartells amb el seu pal.

L'EMT vol millorar la seva rapidesa permetent l'accés al bus per la porta centralJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un usuari habitual de l'EMT de Tarragona ha denunciat a Diari Més la situació viscuda aquest dijous al matí a la parada d'autobús de l'estació de tren, on els usuaris han hagut d'esperar 15 minuts sota zero per pujar al vehicle a causa d'una problemàtica amb la màquina dels tiquets i la «insensibilitat» del conductor.

L'home, que ha volgut conservar el seu anonimat, ha explicat que cada dia agafa l'autobús de la línia 21, que surt de l'estació de tren a les 7.30h del matí. Explica que en moltes ocasions els conductors tenen problemes amb la màquina de tiquets, que en un primer moment no funcionen. Algun d'ells, veient que fa fred, vent o plou, fan pujar als passatgers, que passen la targeta un cop s'ha pogut solucionar el problema. Però aquest dijous no ha estat així.

El passatger encarregat de denunciar la situació es queixa de «la insensibilitat» del conductor que aquest dijous al matí conduïa l'autobús 359, que afirma que ha tingut als passatgers esperant 15 minuts al carrer amb vent i una temperatura de -3ºC, entre els quals hi havia persones grans. L'home afirma que finalment els ha deixat pujar a l'autobús passat 5 minuts de l'hora de sortida, tot i que la màquina encara no funcionava, quan ell mateix li ha preguntat si pensava començar la ruta. En preguntar-li perquè els altres conductors deixen pujar als passatgers en aquesta situació i ell no, el treballador de l'EMT li ha contestat que feia «el que li manaven». L'home ha posat un full de reclamació a l'EMT denunciant aquesta situació.

L'usuari afectat demana als conductors que «comprenguin que no transporten bestiar, sinó éssers humans» i també reclama als directius de l'EMT que conscienciïn als supervisors «que manen amb tanta lleugeresa i sense pensar en el client». Per últim també reclama que s'instal·li un petit sostre a l'estació perquè els passatgers puguin resguardar-se del vent.

tracking