Diari Més

Laboral

Tarragona Impulsa contractarà 8 joves per formar-se i treballar en botigues de la ciutat

El programa està dirigit a persones d'entre 16 i 29 anys

Els seleccionats es formaran i treballaran en comerços del centre de la ciutat.

Tarragona Impulsa contractarà 8 joves per formar-se i treballar en botigues de la ciutatGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona impulsa, gestionarà la selecció i contractació de 8 joves per formar-se i treballar en diferents comerços cl centre la ciutat associats a la Via-T. Això serà gràcies a una nova edició del Projecte Singulars, un programa de formació dual en comerç de proximitat. Els requisits per participar al programa són tenir entre 16 i 29 anys, disposar d’una formació mínima amb l’ESO o equivalent i estar inscrit al Registre de Garantia Juvenil.

Les persones seleccionades tindran un contracte laboral d’onze mesos, fins al 31 de desembre de 2017. En aquest període dedicaran la meitat de la jornada laboral a treballar a l’empresa i l’altre meitat a la formació professionalitzadora. Els participants comptaran amb l’acompanyament de Tarragona impulsa en el procés d’integració a l’empresa. Les persones interessades a inscriure's al projecte poden sol·licitar més informació a Tarragona Impulsa.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha remarcat que la col·laboració amb el comerç és una de les apostes estratègiques de Tarragona Impulsa, «sobretot tenint en compte la imminent obertura del Mercat Central, la posada en marxa de la Zona d’Acolliment de Creueristes i la revitalització que ha de suposar per a tot l’entorn comercial del centre de la ciutat». També ha explicat que Tarragona Impulsa desenvoluparà properament un programa integral d’assessorament

a comerços del centre de la ciutat i els barris de Ponent, zona on s’obriran les principals instal·lacions de l’Anella Mediterrània.

Aquesta és la segona edició del programa Singulars, que el darrer any va arrencar amb la participació de 10 joves que durant el 2016 van formar-se i treballar en diferents parades del Mercat Central. El projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

tracking