Diari Més

Circulació

Tall de trànsit al passeig de la Móra per tasques de millora de la circulació

La via es tancarà al trànsit del 23 al 27 de gener

El passeig de la móra quedarà tallat al trànsit del 23 al 27 de gener.

Tall de trànsit al passeig de la Móra per tasques de millora de la circulacióGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passeig de la Móra i voltants es tancaran al trànsit del 23 al 27 de gener per tal de realitzar tasques de millora de la circulació, així com per guanyar espai per als vianants. Per altra banda, també es duran a terme unes actuacions referents al trànsit i la senyalització d’aquests carres que han demanat l’Associació de Veïns de la Móra.

Per aquest motiu, en els propers dies es tancarà el trànsit al passeig de la Móra a l’alçada del carrer baix Ebre i de l’Avinguda del Mediterrani. També es canviarà el sentit de la circulació al carrer de la Ribera d’Ebre, en direcció al carrer del Baix Camp; i l’avinguda del Mediterrani tindrà un únic sentit, direcció des de la plaça de les Comarques Catalanes fins al passeig de la Móra, amb estacionament en línia al costat dret i en bateria al costat esquerra, segons el nou sentit de la marxa.

Per facilitar el desplaçament a les persones amb més dificultats, es crearan cinc places per a persones amb mobilitat reduïda al pàrquing situat entre el carrer Baix Ebre i el carrer de la Ribera d’Ebre. A l’avinguda del Mediterrani es crearà una reserva per a la Guàrdia Urbana i Serveis Municipals en estacionament en bateria, i una reserva de 15 m per a l’estacionament de motos en línia.

Per últim també es duran a terme diverses tasques de millora al carrer de la Guineu, que es deixarà en una única direcció de circulació, amb estacionament al costat esquerra segons el nou sentit de circulació.

tracking