Diari Més

Cultura

La Banda Unió Musical de Tarragona busca músics

El pròxim 4 de febrer es faran les proves d'accés per la Banda Simfònica de l'entitat

Imatge d'arxiu de la banda tarragonina.

La Banda Unió Musical de Tarragona busca músicsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) ha convocat proves d'accés pels músics que es vulguin incorporar a la Banda Simfònica de l'entitat. La BUMT busca músics que toquin instruments de vent metall, vent fusta o percussió, així com també contrabaixos i violoncels.

Les proves tindran lloc el proper dissabte 4 de febrer al matí, i els interessats a presentar-s'hi, es poden inscriure fins al proper 27 de gener a la secretaria de l'Escola de la BUMT, al carrer Sant Antoni Maria Claret, a l'Espai Jove Kesse o bé pot enviar un correu a administracio@bumt.cat.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecíla o Nadal, entre d'altres.

tracking