Diari Més

Societat

La dona que ha estat mare per sorpresa rep una allau d'objectes pel nadó

Persones d’arreu del país s’han posat en contacte amb la família a través de les xarxes socials

La mare i la germana de la Paula davant de les càmeres.

La dona que ha estat mare per sorpresa rep una allau d'objectes pel nadóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família de la Paula, el nadó que va néixer per sorpresa el passat 5 de gener a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, va rebre ahir una allau de trucades i missatges de persones d’arreu del país que oferien objectes i regals per la Paula. Això va passar després que Diari Més relatés la història de l’Ana Marin, la mare de la petita, que encara es troba a la incubadora, ja que va néixer als sis mesos i pesava 1,900 quilos.

Segons explica la mare, «moltes persones s’han posat en contacte amb mi a través de Facebook i WhatsApp i em deien que tenien objectes que em podien anar bé per criar a la meva filla. Fins i tot, una dona m’ha trucat i m’ha dit que havia anat a comprar roba per la Paula. Li estic molt agraïda, però tampoc cal que ningú es gasti els diners». Helena Quesada, la germana gran de la Paula, explica que ja compten amb cinc bressols, una banyera, un cotxet, un parc, llet i bolquers. L’Ana, emocionada, diu que «me n’he adonat que sí que hi ha gent bona al món». I a través de les xarxes socials es pot comprovar. Aquest és el cas d’una dona que comenta una fotografia de la nena recentment nascuda a les xarxes socials, i diu: «La meva filla treballa a l’hospital de Tarragona. Jo tinc roba per la Paula, però visc a Barcelona. A veure com puc fer-la arribar». Persones d’arreu del país s’han posat en contacte amb la família per oferir recursos. L’Ana i els seus es mostren molt agraïts i asseguren que encaren aquesta temporada amb moltes ganes i il·lusió.

Durant la jornada d’ahir, l’Ana va viure entre càmeres i micròfons. Algunes televisions d’àmbit estatal, com ara Telecinco, van acudir a les portes de l’hospital Joan XXIII per entrevistar a la família i així conèixer millor la història. Aquesta no va ser l’única novetat del dia. Els pares de la Paula també van poder agafar, per primera vegada, a la seva filla en braços. Per uns moments la van poder treure de la incubadora. Segons els metges, en un parell de setmanes la Paula ja podrà estar a casa seva.

La nena sorpresa

La història de la Paula, la nena sorpresa, va començar durant la matinada del 5 de gener, quan la seva mare, l’Ana, va començar a sentir un dolor intens. Va entrar a urgències per un suposat còlic de ronyons, però la seva vida va canviar quan un metge li va dir: «Els Reis et porten una nena i vostè està de part». Dues hores més tard, la Paula ja havia arribat al món. La notícia va agafar per sorpresa a la família que viu en un pis petit de Bonavista i que no disposen de gaires recursos econòmics. És per això que moltes persones han brindat la seva ajuda a la família de la Paula.

tracking