Diari Més

Cultura

Surt a concurs públic la concessió del bar del Teatre Tarragona

També s’hauran de portar a terme actes de petit format al vestíbul

Imatge d'arxiu de la façana del Teatre Tarragona.

La temporada dels teatres a Tarragona arrenca aquest dissabteOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Surt a concurs públic la gestió del bar de la planta baixa del Teatre Tarragona, després d’haver finalitzat el període de concessió. Tots aquells que vulguin consultar el plec de prescripcions tècniques, hauran de dirigir-se al Servei de Patrimoni, –situat a la Rambla Nova, número 59– per presentar, si s’escau, reclamacions i al·legacions al projecte. Un cop acabi aquesta exposició pública, s’obrirà un termini de 20 dies hàbils per presentar les sol·licituds, expliquen des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.

«Ens trobem en fase informativa», assegura el regidor de Cultura, Josep Maria Prats, que afegeix que la idea és que les persones que gestionin el bar de la planta baixa de l’edifici, també hauran d’organitzar actes de petit format al hall del teatre. «Volem fer les coses bé perquè tots sortim guanyant», explica Prats. L’aprovació de l’expedient per a l’adjudicació de la concessió va sortir anunciada a la pàgina web de l’Ajuntament el passat 22 de desembre, moment que s’inicia la fase informativa.

El del Teatre Metropol

Per altra banda, el bar del Teatre Metropol està buit, fa gairebé un any que està sense activitat. Segons el regidor de Cultura, «fins que no es facin les obres de millora d’accessibilitat del teatre, no s’obrirà a concurs públic la concessió del bar». De fet, en els pressupostos del 2017, l’equip de govern preveu una inversió de 200.000 euros per la reforma del Teatre Metropol, en la qual es milloraran els accessos i les mesures de seguretat.

tracking