Diari Més

Els Reis Mags d'Orient ja tenen les carrosses de Tarragona a punt

Ses Majestats arribaran dijous a la tarda al Moll de Costa i després realitzaran la Cavalcada fins a la plaça de la Font

La Brigada Municipal de Tarragona ha realitzat millores a les carrosses.

Els Reis Mags d'Orient ja tenen les carrosses de Tarragona a puntMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els infants de Tarragona viuren amb il·lusió les últimes hores abans de l'arribada dels Reis Mags a la ciutat. Per tal de rebre'ls com es mereixen, la Brigada Municipal de Tarragona ja ha enllestit les carrosses de la Cavalcada, que han estat reformades. A la Cavalcada d’enguany hi participaran 240 nens i nenes que ajudaran a Ses Majestats i Patges Reials a repartir els 2.000 kg de caramels que es llençaran, tots aptes per a celíacs.

Els Reis Mags d'Orient arribaran aquest dijous a les 18.15 hores al Moll de Costa del Serrallo, on encendran bengales de colors per assenyalar la seva entrada a la ciutat. La Cavalcada donarà el tret de sortida ades del carrer Reial a les 19 hores, amb l’esquadró de genets romans i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, seguida entre d’altres, de la carrossa de l’Estel, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties, i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant. El punt final serà a la plaça de la Font, després de passar per la plaça dels Carros, els carrers Apodaca, Mitja Lluna, Unió, la Rambla Nova, Sant Agustí i Portalet.

S'arribarà a la plaça de la Font cap a les 20.30 hores, i posteriorment es farà el lliurament de les claus de la ciutat per part de l’alcalde, a més de realitzar un missatge de pau als infantsper part del rei blanc. Durant tota la nit i matinada, els Reis Mags i els seus patges repartiran els regals per tota la ciutat.

Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada

La Cavalcada de Reis comportarà restriccions importants de trànsit en tot el recorregut. Aquest dimecres, a partir de les 20 hores, ja es fan prohibicions d'estacionament en tots els trams de pasde la Cavalcada. Durant la nit es retiraran els vehicles que hagin quedat als punts del recorregut. A partir de dijous, hi haurà les modificiacions següents:

-A lazona de l’estació, únicament hipodran accedir veïns, viatgers de l’estació de treni aparcaments mentre sigui possible.

- A la zona del Serrallo, es podrà sortir pel passeig de la Independència amb carrer Trafalgar.

- A la zona delsvoltants del carrer Reial també hi haurà dificultats importants d’accés i sortida fins que la cua de la Cavalcada no hagi arribat a la Rambla Nova.

- A la zona de la Rambla Vella es desviarà el trànsit pel passeig de Sant Antoni, el passeig Torroja, l'avinguda Maria Cristina i l'avinguda Catalunya. S'instal·laran semàfors al passeig Torroja perquè a les corbes hi poden passar autobusos.

-Els accessos a l'Hospital de Santa Tecla espodran fer per la via de l'Imperi Romàa la Rambla Vella.S'hi establiràun carril reservatper a urgències.

tracking