Diari Més

Seguretat

Una concentració a Tarragona reclamarà més seguretat i respecte pels ciclistes a la carretera

L'acte tindrà lloc aquest dissabte, 14 de gener, a la plaça de la Font

Pla obert de les bicicletes on viatjaven les víctimes, a terra, al costat d'una furgoneta dels Mossos d'Esquadra, el 12 de desembre de 2016

Mossos d'Esquadra, VIlabella, ciclista, accident, carretera, TP-2031, mort, bicicletaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Ciclista Campo Claro i el Club Ciclista Tarragona han convocat una concentració aquest dissabte, 14 de gener, a les 12h, a la plaça de la Font per demanar més seguretat i respecte als ciclistes a la carretera. Aquest acte públic té lloc després que el passat 12 de desembre un turisme atropellés dues ciclistes a Vilabella, una de les quals va morir i l'altra va resultar ferida greu. Aquest fet va commocionar tots els col·lectius ciclistes.

Aquesta concentració vol reunir clubs ciclistes, comerços i aficionats en general per manifestar-se solidàriament pels repetits accidents de trànsit amb ciclistes implicats. A més també vol aconseguir millorar la seguretat de la gent que utilitza la bicicleta com a mitjà de transport, ja sigui competint, fent cicló-turisme o simplement anant fins a la feina.

Recollides més de 192.000 firmes perquèels atropellaments amb fuga no quedin impunes

Per altra banda, cal recordar que la plataforma Change.org compta amb la petició No més morts impunes a la carretera, la qual ja recull més de 192.000 signatures. La petició demana que els atropellaments amb fuga no quedin impunes.

tracking