Diari Més

Societat

El Col·legi Les Teresianes enceta les visites nadalenques al Joan XXIII

Van visitar els pacients de la planta de Pediatria, els quals rebran, avui, a dos jugadors del Nàstic de Tarragona

El grup d'alumnes de les Teresianes que, ahir, van passar el matí al centre hospitalari.

El Col·legi Les Teresianes enceta les visites nadalenques al Joan XXIIICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d’alumnes de secundària del Col·legi Les Teresianes de Tarragona va visitar ahir la planta de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Van ser els primers en iniciar la ronda de visites que rebran les tradicionals visites que s’organitzen cada Nadal i en les que participen també el Pare Noel i els Reis Mags d’Orient. La majoria de visites se centren en la planta de Pediatria, però també arriben a altres pacients ingressats al centre hospitalari. Durant la visita dels alumnes de les Teresianes professionals de l’hospital Joan XXIII van animar als joves a fer-se voluntaris d’algun dels programes d’acompanyament del centre.

Jugadors del Nàstic, avui

Les visites al Joan XXIII continuen avui. Jugadors del Gimnàstic de Tarragona entregaran avui al matí diversos premis a les nenes i els nens guanyadors del Concurs de dibuix 50 aniversari del Joan XXIII. Cada mes, els nens ingressats a la planta de Pediatria del centre sanitari fan un dibuix. Aquests dibuixos es presenten a un concurs mensual. Els dibuixos són de temàtica lliure i els professionals de la planta de pediatria, d’infermeria i auxiliars fan l’elecció dels premiats. L’associació de voluntaris TarracoSalut col·labora en la gestió del concurs.

Els tres dibuixos premiats s’exposaran, durant el mes de gener, a la planta de Pediatria. Al final del concurs, es triarà el millor dibuix entre els guanyadors i s’emmarcarà i quedarà exposat a la sala de jocs de Pediatria. A més, el Club Gimnàstic de Tarragona entrega, cada mes, un equipament complet al guanyador i alguns obsequis al segon i tercer classificats mensuals, així com entrades per anar a veure un partit al Nou Estadi. Avui, dos jugadors entregaran els premis als guanyadors de novembre i desembre. Els guanyadors del mes de novembre han estat: Joel Ramírez García, primer premi; Valeria Díaz Casado, segon premi, i Carla Estradera, tercer premi. Pel que fa al mes de desembre, els guanyadors són: Mirna Ramon Gonel, primer premi, Júlia Gómez Borràs; segon premi, i Ruth Castillo Cobacho, tercer premi.

tracking