Diari Més

Societat

El col·lectiu 'skater' s'uneix i crea el Club Skateboard

«Ens setim cridats a aportar la nostra visió d’aquest esport a les comarques tarragonines»

Un skater, a les pistes ubicades al Parc del Francolí.

El col·lectiu 'skater' s'uneix i crea el Club SkateboardCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu skater de Tarragona s’ha unit amb l’objectiu de crear el CSBT, un club que es declara favorable a «donar veu a totes aquelles persones que d’una manera o altra se senten atretes per l’skateboarding». El nou club s’ha constituït com a entitat de ple dret en el marc del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Des del club s’ha comentat que «en un context actual on aquest estil de vida s’ha convertit en un esport olímpic que està al centre d’atenció de les multinacionals més importants dedicades a l’esport, els skaters de Tarragona ens sentim cridats a aportar la nostra visió de l’skateboard a les comarques tarragonines i difondre les virtuts del nostre estil de vida».

El nou club s’ha presentat en un acte celebrat a la seu de la plataforma cívica Kal Pobre, ubicat a la Part Alta. La pista localitzada al Parc del Francolí reuneix un bon nombre de persones que practiquen aquest esport. És considerada una de les millors de les comarques de Tarragona. Per a més informació, les persones interessades a saber més del CSBT poden adreçar-se al correu info@clubskateboardtarragona.cat. També, al compte d’Instagram

www.instagram.com/clubskateboardtarragona

.

tracking