Diari Més

Transport

L'EMT manté les tarifes vigents i permetrà el transbord gratuït a la mateixa línia

La nova mesura entrarà en vigor l'1 de gener del 2017

Als autobusos de Tarragona no s'hi podrà pujar amb més de tres paquets.

Els menors podran viatjar sols als autobusos, sota la responsabilitat dels paresCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) mantindrà les tarifes actuals per al proper 2017 i permetrà que els usuaris puguin fer el transbordament de forma gratuïta durant una hora a la mateixa línia. Aquestes mesures entraran en vigor l’1 de gener de 2017. Segons el consistori, els preus s’han pogut congelar gràcies a la contenció de la despesa, la reducció del pressupost i la recuperació d’usuaris, que ha superat el llindar dels 9 milions.

Pel que fa a la nova mesura relativa al transbord , fins ara l’estructura tècnica només permetia que el transbordament fos gratuït al llarg d’una hora entre línies diferents amb qualsevol de les targetes multiviatges de l’EMT, i amb excepció del bitllet senzill. La millora que entrarà en vigor l’1 de gener possibilita fer el transbord des de la validació de la targeta i al llarg d’una hora a la mateixa línia. Per tant, aquest canvi, que ha estat possible per la modificació del sistema informàtic, permet viatges d’anada i tornada en la mateixa línia de forma gratuïta durant una hora.

Per altra banda, també es posarà en marxa un estudi de l'actual sistema d'abonaments per adequar-lo a l’ús que en fan els usuaris. La modificació dels abonaments es realitzarà durant el 2017. Es tracta d'un conjunt de mesures per al foment del transport públic i s'emmarca en els objectius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST).

tracking