Diari Més

Societat

Mediterrània i el Club de Vela Platja Llarga organitzen un passeig en catamarà en benefici de la Marató

Les entitats han signat un conveni de col·laboració per sumar esforços en la difusió dels valors mediambientals

El president de Mediterrània, Ángel Juárez, i el president del club de Vela, Abel Perea.

Mediterrània i el Club de Vela Platja llarga organitzen un passeig en catamarà en benefici de la MaratóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mare Terra Fundació Mediterrània i el Club Vela Platja Llarga col·laboraran en la realització d’activitats d’educació ambiental centrades en els valors de l’ecologisme i la conservació de la natura. Així ho han signat en un conveni de col·laboració el president de Mediterrània, Ángel Juárez, i el president del Club de Vela, Abel Perea.

La primera activitat conjunta en el marc del conveni es realitzarà el diumenge 18 de desembre i anirà en benefici de la Marató de TV3. L’activitat consistirà en què el Club de Vela farà passejades en catamarà pel mar mentre els tècnics de Mediterrània faran un taller de reciclatge amb els més petits. El preu del viatge serà de 5 euros, i tots els diners es destinaran de manera íntegra a la Marató.

El president del Club de Vela Platja, Abel Perea, ha explicat que per a ells aquest conveni «és molt important, perquè la nostra intenció és potenciar el club en tots els àmbits: l’esportiu, el mediambiental i el cultural». Per la seva banda, Ángel Juárez ha afirmat que «ja fa temps que treballem amb la gent del Club de Vela i volíem segellar la nostra col·laboració de manera oficial».

tracking