Diari Més

La Industrial, un nou concepte de gastrobar al centre de Tarragona

Segons l'hora del dia, l'establiment proposa diferents experiències gastronòmiques

Els vins de la DO Tarragona tenen una especial presència a la carta.

La Industrial, un nou concepte de gastrobar al centre de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Industrial és un espai de Tarragona que proposa el maridatge gastronómic de tapes gourmet i vins de la DO Tarragona. L'establiment va obrir el passat dijous 8 de desembre al carrer Sant Agustí número 5, seguint el concepte de Gastrobar. Al capdavant d’aquest projecte hi ha els germans Ramon i Marc Farré, que amb el seu esperit emprenedor, volen «aportar un aire fresc i innovador a l’àmbit gastronòmic de Tarragona».

La Industrial ofereix tres ambients diferents dins d’un mateix concepte, en funció de l’hora del dia. Així doncs, al matí preparen tot tipus d’esmorzars amb entrepans de qualitat, crepes, xurros amb xocolata o bagels farcits i sobretot un bon cafè. Al migdia, a banda d’oferir la seva carta de tapes i de tapes gourmet, també poden elaborar menús diaris, que es caracteritzen per ser un menjar sa i lleuger. A partir de la tarda i especialment al vespre, les tapes, els pinxos, les degustacions de pernil i els tastos de vins, cerveses i còctels prenen tot el protagonisme de la proposta gastronòmica de La Industrial.

Gastrobar km0

L’establiment fa una ferma aposta pels productes de proximitat i de qualitat. Aquesta filosofia queda reflectida sobretot en l’elecció dels vins que són de la DO Tarragona. Així mateix, els productes amb què elaboren les tapes són sempre de mercat.

El vessant estètic també juga un paper fonamental, tant en les creacions fetes per Marc Farré, el xef de la casa, com en la decoració del gastrobar, que fent referència al seu nom, segueix la tendència industrial on els grisos i els coures són els tons predominants.

tracking