Diari Més

Covestro recull més de 200 joguines en una campanya solidària de Nadal

Les joguines han estat donades a la Creu Roja de Vila-seca i a l'associació socioeducativa Juventut i Vida

Un nen jugant durant la jornada lúdica.

Covestro recull més de 200 joguines en una campanya solidària de NadalCovestro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova campanya nadalenca de recollida de joguines al centre de Covestro de Tarragona ha recollit prop de 230 joguines que han estat destinades a la Creu Roja de Vila-seca i a l'associació socioeducativa Juventut i Vida.

Per impulsar aquesta iniciativa solidària, la companyia ha organitzat una jornada lúdica en les seves instal·lacions de Tarragona perquè els empleats i els seus fills gaudissin de diferents tallers, activitats i jocs enfocats al foment de les pràctiques saludables. Més enllà d'incidir en la importància de mantenir una alimentació saludable i portar una vida activa, la jornada ha estat una oportunitat perquè els més petits entenguessin què és la química de forma divertida.

El grup de voluntaris de Covestro porta anys col·laborant en iniciatives que contribueixen al benestar i benefici social de l'entorn. A més de la recollida de joguines, aquest any la fàbrica tarragonina de Covestro va rebre el CEO Safety Award 2015, un premi internacional del Grup que reconeix les iniciatives més destacades en matèria de seguretat laboral, i el grup guanyador va donar la dotació econòmica rebuda al Banc d'Aliments de Tarragona.

tracking