Diari Més

Salut

Els CAPs s'adhereixen a la campanya d'ús de lavabos «No puc esperar!»

Una targeta identificativa permetrà accedir de forma gratuïta als locals adherits i, ara, tots els dels Centres d’Assistència Primària

Mostra del carnet identificatiu que haurà de presentar el malalt.

Els CAPs s'adhereixen a la campanya d'ús de lavabos «No puc esperar!»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Centres d’Assistència Primària de Tarragona s’han adherit, junt amb els de tota Catalunya, a la campanya «No puc esperar!», que intenta que les persones amb un problema mèdic puguin accedir gratuïtament i de forma urgent a un lavabo.

A la iniciativa, creada mitjançant la col·laboració de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU) i la unitat de malaltia inflamatòria intestinal de l’hospital Josep Trueta de Girona, s’han adherit també establiments públics que cedeixen els seus lavabos.

A Catalunya ja són gairebé 2.400 establiments els que participen en aquesta iniciativa, que serà visible gràcies al distintiu acreditatiu a la porta que proveeix l’ACCU Catalunya. Tots els CAP posaran progressivament l’etiqueta visible a la porta. Les targetes seran emeses tant per l’associació ACCU com pels metges de les Unitats Malalties Inflamatòria Intestinal i pels Serveis de l’Aparell Digestiu dels hospitals col·laboradors qui les lliuraran als pacients que considerin que les necessiten. Les targetes no seran nominals, però estaran numerades.

tracking