Diari Més

Solidaritat

Una piruleta solidària destina els guanys de la seva venda a La Muntanyeta

El caramel, destinat als més petits, costa tres euros

Les piruletes estan impulsades per la companyia Vallvé Seguros.

Una piruleta solidària destina els guanys de la seva venda a La MuntanyetaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una piruleta solidària destinarà la recaptació total obtinguda de la seva venda a La Muntanyeta, l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. Aquesta campanya, sorgida de la companyia Vallvé Seguros i anomenadaCaramel Solidari by Vallvé Seguros, aposta per crear una acció pròpia enfocada cap als nens de la ciutat de Tarragona. El caramel costarà tres euros i s’oferirà en format de piruleta i amb dos sabors diferents: maduixa i síndria.

Per aquesta primera edició de la campanya solidària s’han fabricat 1.000 unitats que estaran distribuïdes a un total de 25 establiments de la ciutat. Per agrair a totes les persones que comprin el Caramel Solidari es realitzarà un sorteig d’un Smart Watch. Per a participar-hi, mitjançant la xarxa social Facebook, s’haurà de penjar una fotografia menjant el caramel al perfil propi de Facebook, etiquetar a la pàgina de Vallvé Seguros i a la publicació escriure-hi el hashtag: #caramelsolidari.

Actualment, la Muntanyeta atén més d’un centenar de persones de les comarques de Tarragona en els seus tres serveis: l’escola d’educació especial, el centre ocupacional i la residència. A més, l’entitat treballa en l’ampliació dels seus serveis amb la construcció d’un nou centre al barri de Bonavista.

La presentació del caramel solidari ha tingut lloc aquest dimarts.

Una piruleta solidària destina els guanys de la seva venda a La MuntanyetaCedida

Un moment de la presentació del caramel.

Una piruleta solidària destina els guanys de la seva venda a La MuntanyetaCedida

tracking