Diari Més

Oci

Chiqui Martí porta el pole-dance a la nit tarragonina

L'artista celebrarà el primer aniversari del local d'oci nocturn Premium Club

La festa estarà ambientada als anys noranta.

Chiqui Martí realitzarà una actuació de pole-dance a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El local d'oci nocturn de Tarragona Premium Club celebra el seu primer aniversari aquest dissabte 3 de desembre amb una convidada molt especial. L'artista d'strip-art Chiqui Martí realitzarà una actuació de pole-dance durant la festa d'aniversari, que estarà ambientada als anys noranta i que també comptarà amb la presència de quatre Djs. També s'instal·larà un photocall perquè tothom que ho desitgi pugui fotografiar-se amb l'artista.

La festa, que porta el nom de 'Le Vintage Remember', està organitzada pel col·lectiu Le Vintage. El set musical anirà a càrrec deJanoDJ (Premium Group), Alf LaFrench (SONFLA Records), Miguel Angel Paños Gárgoles (Premium Group) i TV Freaksounds (Premium Group).

Video de Chiqui Martí al Festival de Strip Art Studio del 2012

Les entrades, limitades a l’aforament, tenen un preu de 10 euros amb una consumició. Es poden aconseguir a la pàgina web www.premiumtgn.comi als establiments següents: al Restaurant Tecles (Plaça Corsini), a Pachito Lounge (C/Emperador August), a l’Estanc Ponent (Plaça Ponent), a La Llar del Pernil (Rebolledo 9) i a Premium Club (Rebolledo 11).

La festa estarà ambientada als anys noranta.

Chiqui Martí realitzarà una actuació de pole-dance a TarragonaCedida

tracking