Diari Més

Serveis públics

L'Ajuntament de Tarragona matisa una resposta errònia sobre la recollida selectiva

Afirma que a la deixalleria cal separar vidre i envasos que hi arriben barrejats per culpa d'alguns usuaris

Imatge del camió inclosa en el tuit d'Albert Puñet.

On es recicla, a casa o a la deixalleria?Twitter/Albert Puñet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Havia estat un tuit original de @montse469 i que també ha recollit l'actual president del PDECat a Tarragona, Albert Puñet i en el qual es preguntava si els residus es barrejaven als camions de recollida malgrat que es fes recollida selectiva.

La causa de la pregunta era la imatge de la caixa d'un camió d'escombraries en la qual es podia veure que s'havia abocat el contingut d'un contenidor de recollida de vidre, però que hi apareixia barrejada una gran quantitat d'envasos de plàstic.

La primera resposta des del compte de Twitter oficial de l'Ajuntament ha estat el motiu de la confusió i d'una posterior matisació municipal.

Aquestes són les piulades, la inicial i la resposta de l'Ajuntament:

Les reaccions a la xarxa no s'han fet esperar perquè la piulada de resposta donava a entendre que el contingut dels contenidors es barrejava al camió i posteriorment se separava a la deixalleria.

L'aclariment posterior realitzat des del mateix compte oficial de l'Ajuntament de Tarragona ha estat el següent, en diversos tuits i afegint-hi fins i tot un vídeo de la descàrrega d'un contenidor.

tracking