Diari Més

Música

Camera Musicae obre la nova temporada al Teatre Tarragona

En el primer concert de la programació actuarà la violinista francesa Alexandra Soumn

Imatge d'una de les actuacions de l'Orquestra Camera Musicae.

Camera Musicae obre la nova temporada al Teatre TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La invitació a la reconeguda violinista francesa Alexandra Soumm és la proposta escollida per l’Orquestra Camera Musicae (OCM) de Tarragona per donar el tret de sortida a la seva nova temporada simfònica de concerts al Teatre Tarragona. Com a novetat, enguany l’Orquestra programa, en col·laboració amb l’Ajuntament, fins a sis concerts de formats i repertoris diversos amb l’objectiu de mostrar a la ciutat el bon estat de forma del conjunt musical que va celebrar la temporada passada el seu desè aniversari.

El concert inaugural de la temporada simfònica a Tarragona tindrà lloc el proper dissabte, 3 de desembre, a les 9 del vespre, al Teatre Tarragona, sota la batuta de Tomàs Grau, director titular i artístic de l’OCM, i amb Soumm com a solista convidada interpretant el cèlebre concert per a violí i orquestra, de Txaikosvki.

L’espectacular simfonia número 5 del mateix compositor completarà el programa que s’interpretarà l’endemà diumenge, 4 de desembre, a les 6 de la tarda, al Palau de la Música Catalana, on l’Orquestra Camera Musicae desplega per cinquè any consecutiu una temporada de concerts de producció pròpia. De manera prèvia, el 29 de novembre a les 21 h, Soumm i l’Orquestra Camera Musicae hauran actuat al Teatre Fortuny de Reus.

Tomàs Grau, director artístic de l’Orquestra, destaca el fet de convidar una artista «amb marcat perfil social, a banda d’un talent desbordant». Amb Alexandra Soumm «farem també una feina minuciosa en relació als solistes, atès que no només treballarem el repertori simfònic sinó que tocarem l’Octet en Fa major de Schubert per tal que la seva invitació sigui el màxim de profitosa per als músics de l’Orquestra».

La nova temporada presenta novetats importants, com el pas de quatre a sis concerts i una programació que compta amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Tarragona. Les entrades per als tres primers concerts de la temporada simfònica ja són a la venda a través del web teatres.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Metropol i el Teatre Tarragona i tenen un preu general de 18€ (amb descomptes destacats per a menors de 25 anys i majors de 65 anys).

tracking